Ραδιόφωνο

Ο ραδιοφωνικός σταθμός “Χριστιανισμός” εξέπεμψε από τον Σεπτέμβριο του 1993 στο Λεκανοπέδιο της Αθήνας με χριστιανικό πρόγραμμα. Έφερε μια επανάσταση στο ραδιοφωνικό τοπίο ως προς τους χριστιανικούς  ραδιοσταθμούς που υπήρχαν τότε με τις εκπομπές της πρωινής ζώνης όπου αναλύονταν το Ευαγγέλιο απλά και κατανοητά αλλά και τις εκπομπές της βραδυνής ζώνης (Φως μες τη νύχτα) όπου καθημερινά υπήρχαν ευαγγελιστικά μηνύματα μέσα από τον Λόγο του Θεού και ομολογίες ανθρώπων που πίστεψαν στον Ιησού Χριστό. Μεγάλη ακροαματικότητα είχε και η ειδική εκπομπή “Ους ο Θεός συνέζευξεν” με κύριο θέμα τον γάμο και τις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών.

Ό ραδιοσταθμός σταμάτησε την εκπομπή από τα ερτζιανά το 2001 με το κλείσιμο των σταθμών της Αττικής συνεχίζοντας την ραδιοφωνική ροή στο διαδύκτιο και μέσω δορυφόρου.

Το έτος 2012 δικαιώθηκε η προσφυγή που είχε κάνει στο ΣτΕ και αναμένει πλέον από το ΕΣΡ άδεια για να εκπέμψει και πάλι στον νομό Αττικής.

Σήμερα το πρόγραμμα του σταθμού ανανεώνεται και σύντομα θα έχετε την δυνατότητα να έχετε εκτός από ζωντανό ήχο και ζωντανή εικόνα από τα studio των εκπομπών